Samarbeidspartnere

Platou Logo

Platou Sport Sandnes

Min sportsbutikk i Sandnes. Her jobbet jeg deltid da jeg bodde i Stavanger, og er fortsatt å se her i ferier. Gjennom Platou har jeg fått mange tips og mye godt utstyr til en god pris. Knallbra butikk, med mye kjekt utstyr!

 

Xclogo

XC Sports Equipment AS

Sjur Mørdre i XC sports har vært til stor hjelp både på veiledning og utstyr! Fra XC har jeg fått pulkbags og arctic bedding fra Piteraq Hardware, spade fra Pieps, Paris Expedition pulk og titanbestikk fra Edelrid. Jeg har også fått en fantastisk god pris på sovepose og dunjakke fra Mountain Equipment, dun-fotposer fra Western Mountaineering og sekk fra Gregory.

 

Nortent_ORIG

Nortent of Norway

Rogalands egne teltprodusent! Nortent lager telt og teltutstyr tilpasset norske forhold. Med egendesignet vedfyrt teltovn blir teltene rask varme. Jeg er så heldig å få teste og fotografere disse produktene. Her er det mye bra!

 

Ultimate Nordic

Wenaas Nordic har gitt med to brennere av typen Soto Muka. Dette er kanskje verdens mest geniale bensinbrenner. I tillegg har jeg fått multiverktøyet leatherman signal og to bensinflasker. Jeg driver for tiden å tester Soto Stormbreaker, en veldig spennende multifuel-brenner. Soto bør du sjekke ut!