Støttespillere

Stor takk til mine støttespillere og samarbeidspartnere! Uten disse hadde det vært vanskelig å gjennomføre turen.

Platou Logo

Platou Sport Sandnes

Min arbeidsgiver og kanskje største støttespiller. Gjennom Platou har jeg fått mange tips og mye utstyr til en sterkt rabattert pris! Jeg får attpåtil sponset skallbekledning fra Mountain Equipment! Ingen sportsbutikk er bedre å ha med på laget enn Platou Sandnes!

Xclogo

XC Sports Equipment AS

Sjur Mørdre i XC sports har vært til stor hjelp både på veiledning og utstyr! Fra XC har jeg fått pulkbags og arctic bedding fra Piteraq Hardware, spade fra Pieps, Paris Expedition pulk og titanbestikk fra Edelrid. Jeg har også fått en fantastisk god pris på sovepose og dunjakke fra Mountain Equipment, dun-fotposer fra Western Mountaineering og sekk fra Gregory. Stor takk!

logo_can

CAN AS

Can, med Lars Erik Berntzen i spissen støtter meg med 6000 kroner! Det skal jeg bruke til å ruste opp en del utstyr for siste etappe fra Mazé- Nordkapp. Da blir det pakket i sekk og kløv, og trenger derfor en del lettere utstyr! Tusen takk!

rema 100 logo

Rema 1000 Hove39

Friluftsmannen Trygve Tvedt på Rema 1000 Hove39 er alltid til stor hjelp for familien Aasvold! Til turen min får jeg 5000 kroner som jeg kan bruke i butikken hans. Dette er til stor hjelp for matforsyning til turen.

Nonstop logo

Non-Stop dogwear

NonStop Dogwear støtter meg og spesielt Kenai med hundeutstyr. Stor takk til Eirik Fløtlien, som gir oss utstyr og gode priser. Vi gleder oss til å teste det!

Wenaas Nordic

Wenaas Nordic har gitt med to brennere av typen Soto Muka. Dette er kanskje verdens mest geniale bensinbrenner. I tillegg har jeg fått multiverktøyet leatherman signal og to bensinflasker.

Cirdan

Cirdan gir meg en supergod pris på den gode frysetørre turmaten Summit to Eat! Bør absolutt testes hvis du ikke har gjort det enda!

Hode Over Vann Original firkant

Hode Over Vann

Lars Fossum i Hode Over Vann sponser meg med to hodelykter til turen. Hodelyktene er av typen Mactronic Phantom. Dette er en kjempegod lykt som jeg allerede har brukt masse, og kan absolutt anbefales! Tusen takk til gjengen i Hode Over Vann!

Private støttespillere, på godt norsk venner:

Svein Fanebust

Tusen takk til Svein som har hjulpet meg med sponsor rådgivning. Han har lest masse og kommet med mange gode forslag og råd, som har vært til stor hjelp! I tillegg fikk jeg økonomisk støtte til turen, tusen hjertelig takk!

Pappa og Mamma

For bidrag mer eller mindre hele tiden!

Ann Kristin Berget Kro

Votter og pulsvarmere, og masse masse rådgivning og rutevalg. En mentor som jeg setter kjempestor pris på! Også Guro Sødergren og SNO for rutevalg gjennom Ryfylke og Setesdalsheiene.

Min kjære Vårinn

For votter og støtte (og tillatelse🙈) til å gjennomføre turen!

Anne Sofie Kollevold og Steinar Sværen

For kaffe, votter og pulsvarmere til turen!

Elisabeth Barstad og Eddie Andresen

For økonomisk støtte til turen. Det kommer veldig godt med!

Siri Gjelsvik

For etterlengtet pils og middag på Haukeliseter, Finse og Fondsbu! #mikrosponsisthenewblack

Christel Løfmann Hansen

Som donerte to par vindvotter! Det trengtes! #Christelsvindvotter

Sonja Hauan og Trond Arild Nilsen

Takk til svigers for god støtte, pils, vær og skredvarslinger og mye mer!

Bæstemor Vårinn Hauan

Som spanderte en pils på Finse! Tusen takk!

Kenneth Monsen og Geir Johansen

Kenai takker og bukker hundekjørerne for donasjon av snack for ett par uker! Det holder han gående som bare hjuling!

Ingebjørg Vik Laugaland og Andris Kvam

Som stepper inn når posten ikke leverer. Tusen takk!

Steffen Skylstad

For god økonomisk støtte!!

Tove Jentoft Sirnes

Tove tok meg i mot med åpne armer, og jeg ble virkelig vartet opp i hytta hennes! Rett før jeg dro fikk jeg også ett stort økonomisk bidrag, tusen takk!!