Jobb, trening, planlegging, og for få timer i døgnet.

Nå er det under to måneder til den lange turen begynner. En del ting begynner å falle på plass, men det er fortsatt mye som skal gjøres. Jeg prøver å fordele tiden jeg har best mulig, men om jeg skulle ha gjort alt like grundig som jeg ønsker, må noen innføre flere timer i døgnet. Dagene går med til hovedsakelig tre ting: Jobb på Platou, trening og planlegging.

IMG_0741
Neste ukes tur planlegges

Planleggingen er godt i gang, og fra å være en grov skisse, til å nærme seg en detaljert plan. Støttespillere og mentorer hjelper meg med dette, og det er jeg veldig takknemligfor. Nå har jeg avtaler på plass med XC Sports, Platou Sandnes,  Non-stop dogwear og idag fikk jeg vite at Rema 1000 Dusavik også blir med på laget! Jeg har dermed kommet langt på vei

Neste uke skal jeg på en 6 dagers tur for å trene, teste utstyr og lage gode gode rutiner. En så god sesongåpning som det vi har nå er det lenge siden vi har hatt, og det er bare å benytte seg av det. Underveis vil jeg gå med sporing, så om du trykker på “her er jeg nå” i menyen, så kan du følge med på hvor jeg er. En annen artig ting jeg skal teste er å publisere ett innlegg her på siden, kun ved hjelp av GPSen og en mailadresse, vi får se hvordan det går!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s